Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@11:19:21 GMT

مشکلات رایج آب شهری

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۶۹۷۲

مشکلات رایج آب شهری

با توجه به کیفیت نه چندان مناسب آب شهری در بسیاری از مناطق و استان‌های ایران، دلایل بسیاری برای نگرانی از آب‌های بی کیفیت شهری وجود دارد. - اخبار بازار -

آب شهری در تمام مناطق به اندازه ای تصفیه می‌شود تا به بدن انسان ضرری را وارد نکند. به عبارت دیگر هر کشور استانداردی را برای تصفیه خانه‌ها تعیین می‌کند تا در آن اندازه آب کشور را تصفیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر در خانه خود با مشکلاتی از قبیل بو و مزه ناخوشایند آب، جرم بستن یا رسوب گذاشتن آب بر روی سطح داخلی کتری آب جوش، کف نکردن قابل انتظار صابون‌ها، تجمع رسوبات در سر دوش‌ها شیر‌های آب و به وجود آمدن لکه روی ظروف مواجه شدید، آب خانه شما نیاز به تصفیه‌ی دوباره دارد.

فارق از مشکلات ظاهری آب مانند بو و طعم ناخوشایند و ایجاد لک روی وسایل خانه و اجسامی که با آب سر و کار دارند، آب ناسالم شهری مشکلاتی برای ایمنی و سلامت بدن نیز ممکن است به وجود آورد. فهم درست از رایج ترین مشکلات آب شهری که در زیر به آن اشاره خواهیم کرد، میتواند به اقدام مناسب از طرف شما منجر شود و از وقوع مشکلات ذکر شده جلوگیری کند.

سختی آب

سختی آب، نشانگر مقدار کلسیم و منیزیم و سایر مواد معدنی موجود در آب است. به طور کلی آبی که دارای 61 تا120 میلی گرم در لیتر کلسیم کربنات باشد، آبی نسبتا سخت است. اگر دارای 121 تا 180 میلی گرم کلسیم کربنات در یک لیتر آب باشد، آب سخت نامیده می‌شود و اگر بیش از 180 میلی گرم در لیتر کلسیم کربنات در آب باشد، این آب بسیار سخت است و برای سلامتی ضرر‌های زیادی دارد. برخی از مناطق ایران دارای آب بسیار سخت هستند.

آب برای رسیدن به شیر آب خانه شما مسیر طولانی ای را طی میکند و به همین دلیل در معرض آلوده شدن و حمل کردن ذرات آلاینده و مضر قرار دارد. مشکلاتی که بالاتر ذکر شد، مانند عدم کف کردن کافی صابون، ایجاد لک‌های رسوب مانند روی شیشه‌ها و غیره، از علامت‌های سخت بودن آب است. همچنین آب سخت میتواند با رسوب گذاری داخل لوله‌های حمل آب، موجب پوسیدگی و کهنه شدن آن‌ها شود.

نیترات

نیترات فرمی از ترکیبات نیتروژن است که در خاک وجود دارد. نیترات از راه‌های انسانی و طبیعی مثل کود‌های حیوانی و گیاهان پوسیده به آب آشامیدنی راه پیدا می‌کند.

مقادیر زیاد نیترات در آب می‌تواند منجر به ایجاد مشکلاتی برای سلامتی انسان به خصوص نوزادان و مادران باردار شود. دلیل اصلی مضر بودن نیترات برای بدن انسان این است که نیترات توانایی گلبول‌های قرمز برای حمل اکسیژن در سراسر بدن را کاهش می‌دهد. از آنجا که نیترات بدون مزه، بدون بو، و بی رنگ است، تشخیص وجود آن در آب فقط و فقط توسط آزمایش آب خانه تان انجام می‌شود.

کلر

افزودن کلر به آب از محبوب ترین روش‌ها برای ضد عفونی آب خام در تصفیه خانه‌ها است. وجود مقدار کم کلر در آب مثلا حدود 4 میلی گرم در لیتر، ضرری برای بدن انسان ندارد. اما وجود مقدار بیشتر آن باعث وقوع بیماری می‌شود. اگر آب خانگی شما مزه یا بویی مانند سفید کننده‌ها و مواد شوینده می‌داد، احتمال وجود بیش از حد کلر در آب وجود دارد.

چگونه مشکلات آب شهری را حل کنیم ؟

گام اول اطمینان از کیفیت بد آب خانگی‌تان است. اگر هریک از علامت‌های توضیح داده شده در بالا را در آب حس کردید، آب شما ناسالم است. همچنین برای آزمایش آب خانگی میتوانید با تماس با متخصصان تصفیه آب، میزان سختی آب خانه خود را اندازه گیری کنید.

برای رفع مشکلاتی از قبیل سختی آب، وجود آهن ، وجود کلر بیش از حد و نیترات زیاد در آب نیاز به تصفیه دوباره در آب است. دستگاه تصفیه آب خانگی با شش، هفت یا هشت مرحله فیلتراسیون به شما کمک می‌کند تا آبی مناسب و سالم را برای خانواده خود تهیه کنید.

 

خرید بهترین تصفیه آب خانگی  علاوه بر اینکه با تصفیه کردن آب به سلامتی شما و خانواده‌تان کمک می‌کند، می‌تواند در فرآیند پاکیزگی وسایل خانه شما موثر باشد. شرکت بازرگانی پاکاب گستر با بیش از یک دهه تجربه در تولید و فروش دستگاه‌های تصفیه آب، بهترین تصفیه آب‌های خانگی و نیمه صنعتی موجود در بازار ایران را با بهترین قیمت در اختیار شما می‌گذارد. تنها کافی است با این شرکت تماس حاصل کنید و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.نکته قابل توجه نصب و ارسال رایگان دستگاه تصفیه آب توسط پاکاب گستر است.

بنابراین نگران آب ناسالم موجود در خانه‎‌تان نباشید. همه چیز را به پاکاب گستر بسپارید و از داشتن آبی سالم و به دور از هرگونه آلاینده‌های مضر برای بدنتان، لذت ببرید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلی گرم آب خانگی تصفیه آب آب شهری آب خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟

ساختمان‌های بسیاری از مناطق ژاپن برای طولانی‌مدت طراحی نشده‌اند، بلکه عمر مفید ۳۰ ساله دارند و وقتی صاحب خانه از دنیا می‌رود، خانه او برای ساختن خانه جدید تخریب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیاست تخریب و ساخت دوباره ساختمان‌ها برای بسیاری از پروژه‌های توسعه حومه‌شهری ژاپن صدق می‌کند. خسارات و تخریب‌های جنگ جهانی دوم در کشور ژاپن، به شدت این کشور را با مشکل کمبود عرضه مسکن در برابر تقاضا مواجه کرد و دولت این کشور طی دوران پس از پایان جنگ در سال ۱۹۴۵ اقدامات زیادی از جمله ایجاد سازمان‌ها، نهادها و وضع قوانینی در جهت سیاست جدید مسکن انجام داد. یکی از این اقدامات، ساخت مسکن‌های حاشیه‌شهری و ارزان‌قیمت به‌عنوان راه‌حلی اضطراری در این مناطق بود.

به دلیل محدودیت‌های زمانی و مکانی، کیفیت ساخت این ساختمان‌ها ضعیف بود که موجب شد از نظر استاندارهای فعلی ژاپن در سطح پایینی قرار داشته باشند. رشد اقتصادی سریع در دوران پس از جنگ جهانی، ژاپن را به یکی از کشورهای پیشرو در زمینه صنعت تبدیل کرد و این خانه‌های ارزان‌قیمت دیگر پاسخگوی نیاز مسکن‌های با کیفیت نبود.

علاوه بر این، زمین‌لرزه‌های مکرر این جزیره به مرور زمان قوانین را تغییر داد و بر اساس قانون جدید خانه‌های ساخته‌شده دوران پس از جنگ که ساختمان‌های نسل دوم نامیده می‌شدند، باید در سال ۱۹۹۰ تخریب می‌شدند.

بدیهی است که مردم ژاپن برای زندگی در خانه‌های قدیمی که مطابق با مقررات آن زمان ساخته شده‌اند و شرایط آن‌ها نشان‌دهنده پایان عمر مفید آن‌ها است، ارزشی قائل نیستند. این ساختمان‌ها پس از فوت صاحب خانه تخریب می‌شوند و با مسکن‌های با کیفیت و پیرو استاندارد بالاتر جایگزین می‌شوند. اکنون ساختمان‌های ساخته‌شده در زمین‌های این مناطق در سومین تکرار خود هستند. بر اساس استانداردهای جدید خانه‌ها باید تا حد امکان پایدار ساخته شوند و حداقل چندین دهه و در صورت امکان چند قرن دوام داشته باشند.

قوانین ساخت‌وساز در ژاپن

در طول فرایند ساخت‌وساز یک ساختمان، مقدار انرژی تجسم‌یافته و انرژی مورد نیاز برای ساخت، حمل‌ونقل و مدیریت مواد، بسیار زیاد است، به‌طوری‌که فعالیت‌های ساختمانی تقریباً ۳۵ درصد از انتشار جهانی دی‌اکسید کربن را تشکیل می‌دهد. بنابراین خانه‌های ۳۰ ساله دوران پس از جنگ، پایدار نیستند و الزامات شهر پایدار را برآورده نمی‌کنند. بر اساس کتاب «۱۰۱ قانون اساسی برای ساختمان‌ها و شهرهای پایدار» دوام، انعطاف‌پذیری و بهره‌وری انرژی باید سنگ بنای معماری پایدار در نظر گرفته شود. سیاست‌های طراحی شهری فراتر از جنبه‌های معماری هستند و در معادلات بهره‌وری، حمل‌ونقل را نیز در نظر می‌گیرند.

تغییر پارادایم در شهرسازی «حومه» ژاپن

تکنیک تخریب و ساخت زمین‌های حومه‌شهری به دلیل اثرات زیست‌محیطی که در هزینه‌های ساخت‌وساز منعکس می‌شود، در حال تغییر است. همچنین با کاهش جمعیت و افزایش سن، بیشتر مردم حومه‌ها را ترک می‌کنند و در کلان‌شهرها و مراکز شهری ساکن می‌شوند.

آمار نشان می‌دهد که در حال حاضر مردم ژاپن ۱۳ درصد مناطق حومه‌شهری را ترک کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود که این رقم تا سال ۲۰۳۳ به حدود ۳۰ درصد خواهد رسید که معادل ۲۱.۷ میلیون خانه متروکه است. خانه‌های متروکه و زمین‌های بدون صاحب برای کشور مشکل ایجاد می‌کند و موجب می‌شود که تعداد معدودی از مردم که هنوز در این مناطق زندگی می‌کنند، نتوانند با پرداخت مالیات زیرساخت‌های عمومی خود مانند شبکه‌های قطار، بیمارستان‌ها یا جاده‌ها را حفظ کنند. بنابراین طرح «بازسازی، نه تخریب» در شهرها و برنامه‌های توسعه حومه شهرهای بزرگ راه‌اندازی شد که بر اساس آن، خانه‌های بالای ۳۰ سال تخریب نمی‌شوند، مگر این‌که مقررات مربوط به زلزله را نقض کنند.

به این ترتیب بسیاری از جوانان در خانه‌های قدیمی ساکن می‌شوند و در صورت امکان آن‌ها را نوسازی می‌کنند تا هم‌زمان از مزایای ساختمان موجود و ایده‌های بازسازی استفاده کنند. بدیهی است که هزینه بازسازی یک ملک بسیار کمتر از تخریب و ساخت دوباره آن است، جنبه‌ای که امروزه نسل جوان به آن توجه می‌کند و رویه ژاپنی‌ها برای تخریب و ساخت ساختمان‌های جدید مطابق با سیاست‌های پایداری را پایان می‌دهد.

کد خبر 750611

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس