Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان با استفاده از غشا‌های سرامیکی با حفرات نانومتری به ساخت سامانه‌های تصفیه آب برای شرایط بحرانی دست یافتند که علاوه بر حذف کدورت و بار میکروبی قادر به حذف میکروارگانیسم‌هایی، چون ویروس است.  

عضو هیات علمی دانشگاه سهند تبریز و رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان فعال در حوزه نانو در گفت‌وگو با ایسنا، سامانه تصفیه آب در شرایط بحران را از دستاوردهای تحقیقاتی این شرکت نام برد و گفت: در داخل این سامانه از یکسری فیلترهایی با اندازه‌های حفرات نانومتری استفاده کردیم که از این طریق اجازه عبور ذرات و میکروارگانیزم‌ها داده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: فیلتر مورد استفاده در این سامانه قادر به جذب میکروارگانیزم‌ها در مقیاس نانومتری است و از آنجایی که ویروس کرونا در ابعاد بیشتر از ۱۰۰ نانو متر است، قادر به جذب آن است؛ ضمن آنکه ویروس‌ها همواره همراه یکسری از ذرات دیگر هستند که این امر به بزرگتر شدن ابعاد آن‌ها منجر خواهد شد.

بابالو با تاکید بر اینکه فیلتر نانومتری این سامانه قادر به جذب این میکروارگانیزم‌ها است، خاطر نشان کرد: این سامانه در مناطقی که دسترسی به آب سالم نیست و یا در مناطق زلزله‌زده که دارای شرایط بحرانی هستند، این سامانه قادر به تولید آب قابل شرب است.

مجری طرح این سامانه را شامل گالن‌های ۲۰ لیتری دانست و خاطر نشان کرد: آب موجود در منطقه در داخل این گالن‌ها وارد می‌شود و با انجام عملیات تلمبه زنی و با استفاده از غشاهای کربنی و سرامیکی موجود در آن، آب سالم را عرضه خواهد کرد.

وی با بیان اینکه این سامانه قادر به حذف بار میکروبی است و ذرات معلق و کدورت آب را جذب می‌کند ولی امکان حذف شوری آب را ندارد، یادآور شد: این سیستم در اهواز و سیستان و بلوچستان در حال تست میدانی است.

رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان با تاکید بر اینکه فناوری این سامانه برای کاربردهای خانگی توسعه یافته است، ادامه داد: این سامانه در جاهایی که شوری و سختی آب زیاد نباشد، قابل استفاده است و می‌تواند آب شرب عاری از بار میکروب و کدورت را عرضه کند.

بابالو با تاکید بر اینکه سامانه‌های تصفیه آب خانگی در دو مرحله می‌تواند آب را تصفیه کند، خاطر نشان کرد: این سامانه دارای یک فیلتر کربنی برای حذف بو و طعم آب و یک غشای سرامیکی برای حذف کلیه آلودگی‌های آب است. در مناطقی که آب، دارای طعم و بوی خاصی باشد، فیلتر کربنی آنها را حذف خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه عملکرد اصلی سامانه اصلی تصفیه آب خانگی فیلتر سرامیکی است، اضافه کرد: این بخش از سامانه از عبور کلیه آلودگی‌های آب، جلوگیری و آب سالم عرضه می‌کند.

بابالو ادامه داد: فیلترهای مورد استفاده در سامانه تصفیه آب خانگی از نوع فیلترهای با ابعاد نانومتری است که به صورت زیر سینکی و یا رو کابینتی به شیر آب آشپزخانه متصل می‌شود و آب خروجی از آن عاری از هر نوع بار میکروبی است.

وی عمر مفید فیلترهای سرامیکی مورد استفاده در سامانه‌های تصفیه آب خانگی و شرایط بحرانی را ۵ سال ذکر کرد و افزود: در این مدت می‌توان فیلتر سرامیکی را از محفظه خارج کرد و پس از شست‌وشو مجددا به محفظه بازگرداند.

بابالو با اشاره به تفاوت این سامانه خانگی با سیستم‌های تصفیه عادی موجود در بازار، توضیح داد: سیستم‌های تصفیه موجود با بهره گیری از  سیستمRO  یا اسموز معکوس اقدام به تصفیه آب می‌کنند که این روش در زمانی استفاده می‌شود که سختی و شوری آب بالا باشد و در شرایطی که سختی آب در کشور در حد استاندارد است، نیاز به این نوع تصفیه‌ نیست.

رییس هیات مدیره این شرکت با بیان اینکه این سامانه‌ها در فاز تجاری‌سازی تولید شده است، خاطر نشان کرد: در حوزه صادرات نیز موفق به صادرات غشاهای سرامیکی صنعتی به چین شدیم.

 

ایسنا/

برچسب ها: میکروب ، میکروب زدایی ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NLB

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: میکروب میکروب زدایی بازارنیوز تصفیه آب خانگی خاطر نشان شرایط بحرانی سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۸۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جلال علمدار در این نشست که با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان و نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: در حال حاضر در حدود ۳۱ درصد از مجموعه شهری یزد (شهر‌های یزد و حمیدیا) تحت پوشش شبکه فاضلاب شهری قرار دارد و شرکت آب و فاضلاب به صورت میانگین در هر روز ۲۹ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در شبانه روز فاضلاب را جمع آوری و تصفیه می‌کند. 
 جوکار نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر لزوم انتقال این پساب به شرکت‌های تخصیص یافته (معدنی، صنعتی، فضای سبز یا دولتی)، گفت: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه از این پساب تخصیص یافته که بخشی از آن انتقال داده می‌شود و مقرر شد پیگیری‌های لازم از سوی شرکت آب منطقه‌ای یزد به منظور انتقال کامل پساب تخصیص یافته انجام و قسمتی از پساب نیز برای تعادل بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی شهر یزد استفاده شود.

دیگر خبرها

  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • ببینید | واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • (ویدئو) معلم عربی محمد بحرانی جواب او را داد
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • کدورت آب شرب جوانرود در پی طغیان چشمه کاوات