Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشمی مقدم از افتتاح تصفیه خانه فاضلاب بیرجند در ابتدای سال ۹۹ خبر داد و گفت: ۷۷ درصد از مشتركان خانگی آب در این استان الگوی مصرف را رعایت می كنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی هاشمی مقدم» امروز (5 تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه 200 هزار مشترک آب در استان وجود دارد، اظهار کرد: از این میزان 75 درصد مشترکین خانگی هستند که 77 درصد آنان مصرف کمتر از الگو و 21 درصد مشترکین خانگی در استان دو برابر الگوی مصرف، آب مصرف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی گفت: الگوی مصرف در سال گذشته از 18 مترمکعب به ازای هر نفر متغیر بوده است که اکنون این رقم به 16 مترمکعب به ازای هر نفر تعیین شده است.

 

وی افزود: در مجموع مصرف سرانه هر نفر در شبانه روز از 183 لیتر به 177 لیتر کاهش یافته است.

 

هاشمی مقدم از اصلاح 42 کیلومتر از شبکه‌های اصلی توزیع آب شهرهای استان در سال گذشته خبر داد و گفت: برای تعیین نیازهای مشترکین جدید حدود 19.5 کیلومتر خطوط اصلی توزیع آب در سطح شهرها اجرایی کردیم و همچنین 360 دستگاه کنتور به صورت رایگان تعویض شده است.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی با اشاره به نشت یابی از 274 کیلومتر و 31 انشعاب آبی در شهرهای استان، افزود: بیش از 3 هزار و 600 قطعه شیر کاهنده در مدارس و مساجد نیز نصب شده است.

 

وی ادامه داد: سال گذشته بالغ بر 10 حلقه چاه تجهیز و 20 کیلومتر شبکه اصلی فاضلاب در سطح شهرهای استان اجرایی شده است.

 

به گفته وی در سال گذشته 850 هزار مترمکعب هدر رفت آب در استان کاهش یافته که میزان هدررفت آب از 31.6 درصد به حدود 30.8 درصد کاهش یافته است.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طرح تکمیل فاضلاب بیرجند بسیار پرهزینه است، تصریح کرد: این طرح در راستای سازگاری با کم‌آبی بوده و وظیفه جمع‌آوری فاضلاب خام و استفاده مجدد از پساب در دستور کار است.

 

هاشمی مقدم با بیان اینکه خط انتقال  فاضلاب بیرجند به طول 9 کیلومتر کامل شده و تصفیه خانه با پیشرفت 71 درصد در حال اجرا است، یادآور شد: برای این پروژه 16.1میلیون یورو وام دریافت شده و با توجه به اینکه این رقم کفاف خط انتقال و تصفیه خانه فاضلاب بیرجند را نمی‌دهد دوباره 6.7 میلیون یورو دیگر برای تأمین اعتبار این طرح دریافت شده است.

 

وی از افتتاح تصفیه خانه فاضلاب بیرجند در ابتدای سال 99 خبر داد و گفت: طرح فاضلاب در سه شهرستان قاین، فردوس و سربیشه نیز فعال است.

 

هاشمی مقدم با تاکید بر اینکه شرکت آب و فاضلاب شهری استان پیگر ورود سرمایه‌گذار جدید برای طرح‌های فاضلاب در استان بوده، افزود: با سرمایه گذار بخش خصوصی برای تکمیل باقی مانده فاضلاب شهر قاین و احداث مدول اول تصفیه خانه این شهرستان و همچنین مدول اول تصفیه خانه شهرستان سربیشه قراردادی منعقد شده که سهم سرمایه‌گذاران برای این طرح‌ها 110 میلیارد تومان است.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی در پایان با اشاره به احداث سقاخانه توسط اداره اوقاف و امور خیریه استان، گفت: درخواست ما قانونمندی و نظامند بودن است و چون نگران سلامت شهروندان هستیم اداره کل اوقاف باید برای محل استقرار سقاخانه ها و دستگاه‌ها تصفیه آب تاییدیه شبکه بهداشت را اخذ کنند.

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس خبرگزاری شبستان مسجد استان بوشهر شیراز صفاری نطنزی کانون مساجد سقاخانه الگوی مصرف آب فاضلاب شهری بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تکمیل خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب هم راستا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب را مهم ارزیابی و تخصیص اعتبار برای اجرای آن را خواستار شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان امروز ( ۱۴ اردیبهشت ماه )در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان و شهروز شجاعی رئیس شرکت ساخت و توسعه خلیج فارس از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی دیگر از چالش های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد